De Speeltuin 

De speeltuin is opgericht in 1954 onder de naam 'De Ridderhof' en vierde in 2019 hun 65-jarig bestaan. Tegenwoordig heet de speeltuin ook wel 'De Waterspeeltuin' door alle waterspeeltoestellen die er nu aanwezig zijn.

In de loop der jaren is de speeltuin veel verandert. Zo hebben we nu een apart peuterplein, de grote speeltuin, een terras, een voetbalveld en een Clubgebouw.

Peuterplein

Speciaal voor de allerkleinste hebben we een peuterplein met schommels, een zandbak, een glijbaan, een waterzandbak en de paddenstoel. Deze laatste is in de zomer erg in trek want uit de paddenstoel komt water!

Grote speeltuin

De grote speeltuin is voor alle leeftijden. We hebben klimrekken, glijbanen, een kabelbaan, een zandbak en een waterberg. Tegen een borg van €5,- is er een voetbal te leen waarmee er lekker gevoetbald kan worden op het voetbalveldje.

Terras en kiosk

Overal in de speeltuin staan picknicktafels en banken, ook kunnen er extra stoelen en parasols worden gepakt. Maar natuurlijk kan je ook een kleedje meenemen en heerlijk in het gras gaan zitten.

In de kiosk kan je pakjes drinken, blikjes frisdrank, koffie, thee en spa kopen. Ook hebben we zakjes chips, zakjes snoep en heel veel ijsjes! Tussen de middag zijn er poffertjes en tosti's te krijgen. Het is in de speeltuin toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen!