peuterochtend

Elke woensdag- en vrijdagochtend is de speeltuin extra open van 10.00 tot 12.00 uur, speciaal voor peuters van 0 tot 4 jaar. Tijdens de peuterochtend kunnen de peuters heerlijk genieten van de rust in de speeltuin, zonder dat ze omver worden gelopen door de grotere kinderen!

 

Kosten

0 tot 1 jaar:      gratis

1 tot 4 jaar:      €1, per peuter

 

Vakanties

Normaal is er tijdens de vakanties geen peuterochtend omdat het lastig is om de broers en/of zussen van 4 jaar of ouder thuis te laten. Dit seizoen doe we het anders. Alleen  tijdens de vakanties mag elke peuter zijn of haar grote broer en/of zus meenemen. Maar dit geldt alleen voor de broers en/of zussen. De speeltuin is dus niet open voor alle kinderen!

Het is ook wel de bedoeling dat de ouders de oudere kinderen rustig laten spelen. Er kan tijdens de peuterochtend niet worden gevoetbald.

 

Abonnement

Dit seizoen hebben we ook iets nieuws: de peuterochtenden zijn inbegrepen in het abonnement! Schaf snel een abonnement aan en speel het hele seizoen super voordelig. Het abonnement is geldig zowel tijdens de peuterochtenden als tijdens de normale openingstijden.

Bekijk de kosten van een abonnement