eindfeest 2021

Eindfeest 2021

Op zaterdag 25 september is het weer zover; ons jaarlijkse eindfeest!

Helaas door de corona moeten er weer aanpassingen worden gedaan en wordt het geen feest zoals vanouds. Maar ondanks dat gaan we er toch een super gave afsluiting van maken!

 

Dit jaar is het thema PIRATENEILAND.

De speeltuin wordt omgetoverd tot een echt pirateneiland compleet met (klim)vuurtoren, (schommel)piratenschip, schatzoeken en veel meer.  Komen jullie allemaal in piratenkleding?

 

 

Kosten

Alles is deze dag gratis!

Dit houdt in dat er geen entree betaald hoeft te worden, de kinderen krijgen een bonnetje voor een gratis portie poffertjes en een suikerspin. Er is gratis limonadesiroop en alle activiteiten zijn gratis. Het wordt 1 groot feest!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Opzoomermee en Gebiedscommissie Hoek van Holland.

 

 

Corona maatregelen

Om deze dag toch corona-proef te laten verlopen zijn er 2 tijdsblokken.

Tijdsblok 1 is van 10.00 tot 13.00 uur

Tijdsblok 2 is van 14.00 tot 17.00 uur

 

Per tijdsblok mogen we maximaal 100 volwassenen toelaten. Het kan zijn de maatregelen nog worden aangescherpt of juist versoepeld maar dat laten we u dan direct weten!

 

Bij binnenkomst dienen alle handen gedesinfecteerd te worden. Wij zorgen voor genoeg ruimte en zitplaatsen om 1,5 meter afstand te houden. Zorgt u zelf voor een verantwoordelijk feest? Dus kom niet als u verkouden bent of corona klachten heeft!

 

 

RESERVEREN

Reserveren is verplicht!

U kunt reserveren via het reserveringsformulier op deze pagina.

 

Het eindfeest is er voor de kinderen, we vinden het niet leuk als we straks kinderen moeten weigeren omdat er geen begeleiding meer naar binnen kan. Wij vragen u daarom om met bijvoorbeeld vrienden/familie af te spreken om elkaars kinderen mee te nemen. Ook hanteren we de regel van maximaal 1 volwassenen per kind!