Pietenroute in speeltuin hoek van holland

DE PIETENROUTE GAAT DOOR!

We voldoen aan alle corona maatregelen en dus hebben we besloten om de pietenroute woensdag door te laten gaan. De pietenroute is wel met de volgende maatregelen:


1. De pietenroute is alleen buiten, dus trek warme kleding aan.


2. Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen boven de 12 jaar oud. Ja, het is buiten maar voor de veiligheid van onze lieve vrijwilligers, willen we extra maatregelen nemen. Zonder deze vrijwilligers is er geen feest.


3. We hebben de route zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand houdt.


4. De 1,5 meter geldt ook tussen de kinderen en de pieten. Maar hier hebben we iets op bedacht. Uw kind kan met de pieten op de foto in onze corona proof fotobooth. En tijdens de route is er genoeg interactie met de pieten.

Ondanks alle maatregelen maken wij er een super gezellig feest van voor de kinderen!

 

De ouder(s) lopen de hele route samen met hun kind(eren)!

 

 

Wat gaan we precies doen?

De ingang van de Pietenroute is bij 't Clubgebouw, te bereiken via de kinderboerderij. Hier wordt iedereen opgewacht door KidsMegaParty Jeff & Mia met hun danspieten. Vervolgens loop je tijdens de Pietenroute een rondje om 't Clubgebouw heen om deze vervolgens via het zijpad van de speeltuin weer te verlaten. Niemand kruist elkaar en iedereen kan 1,5 meter afstand houden.

De kinderen lopen MET hun ouders de route om het clubgebouw heen. Hier zijn veel pieten aanwezig om het zo leuk mogelijk te maken. Zo loopt bijvoorbeeld iedereen door onze pietendisco heen dus dansen is verplicht! De kinderen krijgen een knutselpakketje en een cadeautje mee naar huis. Er is ook een fotobooth met echte pieten! Dus ouders, neem je fototoestel mee!

 

Tijdslot

Om ervoor te zorgen dat de rij niet te lang wordt gaan we werken met een tijdslot. U kunt aangeven in welk tijdslot u wilt deelnemen aan onze Pietenroute. Natuurlijk gaat dit uitlopen maar zo voorkomen we wel hele lange rijen.

De ouder(s) lopen de hele route samen met hun kind(eren)!

 

 

Pieten

Wij respecteren iedereen zijn mening en willen daarom het ook voor iedereen een groot feest maken. Hierom hebben we roetveegpieten en iets donkere pieten (geen zwarte pieten)

kaartverkoop

Omdat de speeltuin is gesloten voor de winter kunnen er geen kaartjes in de speeltuin worden gekocht, daarom hebben we iets nieuws: online kaartverkoop.

Zo weten we precies wie er komen, is het verplicht reserveren ook gedaan en is de binnenkomst bij de Pietenroute een stuk makkelijker. Bij slecht weer gaat de Pietenroute niet door. Uw kaartje wordt dan automatisch omgezet naar een tegoedbon om in te leveren bij de kiosk van de speeltuin. Zo bent u uw geld niet kwijt als het weer eens gaat regenen en hoeven wij niet alles handmatig retour te storten (is een hele hoop werk) We hopen op uw begrip!

Omdat we het feest hebben aangepast naar een Pietenroute zijn een QR code of een vaccinatiebewijs niet nodig.

 

Let wel op!

U koopt een kinderkaartje voor €5,- per stuk. 

Een volwassenenkaartje kost €1,- en is gelijk een tegoed voor een kopje thee of koffie. Ouders zijn namelijk altijd gratis bij ons maar, door de corona maatregelen, hebben we wel een max aantal volwassenen die we kunnen binnenlaten.

Omdat dit echt een kinderfeest is vragen wij u weer met maximaal 1 volwassenen per kind te komen!

 

 

TIP: print uw volwassenenkaartje uit en neem deze mee. Dit is namelijk ook uw tegoedbon voor een kopje thee/koffie.

EXTRA TIP: heeft uw kind lactose allergie of kan het niet tegen chocolade, pepernoten of schuimpjes? Geef het aan bij de opmerkingen en wij zorgen ervoor dat ze niet met lege handen komen te staan!

 

 

Kinderkaartje PietenROUTE

€ 5,00

Kinderkaartje PietenROUTE

€ 5,00

Dit kaartje is voor de Pietenroute op woensdag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Let op: koop ook een volwassenenkaartje!

Volwassenenkaartje PietenParty

€ 1,00

Volwassenenkaartje PietenParty

€ 1,00

Dit is tevens een tegoedbon voor een kopje koffie of thee. 

Let op! Max 1 volwassenen per kind!