PietenParty in speeltuin hoek van holland

Op woensdag 1 december wordt het een dolle boel in de speeltuin. De pieten komen langs om met de kinderen te spelen, te knutselen en op de foto te gaan.

Om 14.00 uur gaat de speeltuin open. Er is een pietendisco, de kinderen kunnen een pepernotenzakje maken en natuurlijk zijn er heel veel pieten!

Wij respecteren iedereen zijn mening en willen daarom het ook voor iedereen een groot feest maken. Hierom hebben we roetveegpieten en iets donkere pieten (geen zwarte pieten)

kaartverkoop

Omdat de speeltuin is gesloten voor de winter kunnen er geen kaartjes in de speeltuin worden gekocht, daarom hebben we iets nieuws: online kaartverkoop.

Zo weten we precies wie er komen, is het verplicht reserveren ook gedaan en is de binnenkomst bij de PietenParty een stuk makkelijker. Bij slecht weer gaat de PietenParty niet door. Uw kaartje wordt dan automatisch omgezet naar een tegoedbon om in te leveren bij de kiosk van de speeltuin. Zo bent u uw geld niet kwijt als het weer eens gaat regenen en hoeven wij niet alles handmatig retour te storten (is een hele hoop werk) We hopen op uw begrip!

Omdat we het alleen buiten in de speeltuin vieren zijn een QR code of een vaccinatiebewijs niet nodig.

 

Let wel op!

U koopt een kinderkaartje voor €5,- per stuk. 

Een volwassenenkaartje kost €1,- en is gelijk een tegoed voor een kopje thee of koffie. Ouders zijn namelijk altijd gratis bij ons maar, door de corona maatregelen, hebben we wel een max aantal volwassenen die we kunnen binnenlaten.

Omdat dit echt een kinderfeest is vragen wij u weer met maximaal 1 volwassenen per kind te komen!

 

TIP: print uw volwassenenkaartje uit en neem deze mee. Dit is namelijk ook uw tegoedbon voor een kopje thee/koffie.

EXTRA TIP: heeft uw kind lactose allergie of kan het niet tegen chocolade, pepernoten of schuimpjes? Geef het aan bij de opmerkingen en wij zorgen ervoor dat ze niet met lege handen komen te staan!

Kinderkaartje PietenParty

€ 5,00

Kinderkaartje PietenParty

€ 5,00

Dit kaartje is voor de PietenParty op woensdag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Let op: koop ook een volwassenenkaartje!

Volwassenenkaartje PietenParty

€ 1,00

Volwassenenkaartje PietenParty

€ 1,00

Dit is tevens een tegoedbon voor een kopje koffie of thee. 

Let op! Max 1 volwassenen per kind!