activiteiten

 

Activiteit reptielenshow van Ferry Torres

Weten jullie het eindfeest van een paar jaar geleden met die alligator en grote slangen in het clubgebouw?

Deze show komt nu weer langs maar dit keer wordt deze gegeven in de speeltuin zelf.

Ouders en kinderen kunnen een kaartje kopen via de website. Deze geweldige show is geschikt voor alle leeftijden en is heel leerzaam voor de kinderen. Durf jij je hand op te steken als Ferry hulp nodig heeft om zijn kameleon vast te houden? Of de reuze slang? 

 

 

Reptielenshow Ferry Torrez

In Nederland zijn weinig mensen te vinden met zoveel kennis en expertise op het gebied van reptielen als Ferry Torrez (46). Hij begon zijn loopbaan in West Afrika, waar hij reeds op zijn 17 jarige leeftijd stage liep bij experts op het gebied van slangen, krokodillen, vogelspinnen en andere reptielen. Door zijn kennis en expertise mag hij zich inmiddels met recht een specialist noemen op het gebied van reptielen.

Educatieve voorstelling met reptielen.
Ferry Torrez verzorgt educatieve presentaties door het hele land. Bezoekers komen oog in oog te staan met grote slangen van circa 7 meter, vogelspinnen, leguanen en krokodillen. Met respect voor het dier worden de reptielen in een rustige en educatieve presentatie voorgesteld aan het publiek. 

 

Kaartverkoop

Kinderticket met abonnement €4,-

Kinderticket zonder abonnement €6,-

Deze tickets zijn inclusief een zitplaats voor de reptielenshow om 13.00 uur, toegang tot de speeltuin van 12.00 tot 17.30 uur, onbeperkt limonade en een reptielentattoo.

 

Volwassenticket €4,-

Deze tickets zijn goed voor een staanplaats bij de reptielenshow.

 

 

Kinderfeestje vieren tijdens de reptielenshow?

Dat kan maar is wel beperkt mogelijk. Je hoeft hiervoor geen online kaarten te kopen maar contact op te nemen met de speeltuin via 0618775585 of vul het formulier in.